Bernard Cassière

*Bernard Cassière – Alternatieve Schoonheid

Een familiaal cosmeticamerk, 100% Frans (Corrèze) dat authenticiteit en natuurlijke schoonheid combineert met exceptionele natuurlijke producten en verzorgingsprotocollen, voor het bevorderen van een harmonieuze samenhang met de natuur.

​Beauty by nature

ONZE VISIE:

Omdat wij nog steeds overtuigd zijn dat schoonheid meer is dan simpelweg « uiterlijk », dat schoonheid zich meer definieert als een zoektocht naar zingeving waarin mens en natuur noodzakelijkerwijs afhankelijk zijn van elkaar.

We halen inspiratie uit het beste wat de natuur ons kan bieden en
wij engageren ons tot een weloverwogen en verantwoord gebruik van haar bronnen .

 

*Muesli

Voor de gevoelige huid

De Nutri-Sensibilité-serie met muesli kalmeert de huid en bevat probiotica om de balans te herstellen. De toegevoegde honing komt uit onze bijenkorven uit de Corrèze. Honing heeft een voedende werking.

*Spirulina 

De SPIRULINA pro-aginglijn van Bernard Cassière is rijk aan natuurlijke ingrediënten van spirulina (een alg), bruin zeewier, vlinderboomextracten en peptiden. Deze serie is ontwikkeld omdat het imago van vrouwen in de loop der jaren veranderd is. Tegenwoordig kun je er op élke leeftijd goed uitzien. Deze Spirulina-lijn met natuurlijke ingrediënten helpt daarbij.
Daarnaast beschermen de producten tegen het schadelijke HEV-licht: het blauwe licht van beeldschermen. Ook zijn de verpakkingen herbruikbaar en daardoor milieuvriendelijk.

(Elke gelaatsverzorging omvat een grondige reiniging, epilatie van wenkbrauwen en/of bovenlip, uitgebreide massage van gelaat, hals en decolleté, masker en naverzorging. Huidadvies op maat).