Body, mind & soul

Inner Balance

 

Zin een ontspanningsmoment? Even rust? Gewoon je lichaam even laten ontspannen? Dan is mijn nieuwe massage “Inner Balance” zeker iets voor jou.

Een nieuwe massage die ik zelf ontwikelde.
Innerbalance geeft je lichaam een diepe ontspanning wat we allemaal even kunnen gebruiken, zo stappen we even uit de hectiek van de drukke wereld.

Deze massage start met een rustig adem moment, om zo helemaal tot rust te komen. Gevolgd door het masseren van de uiteinden van je lichaam om de doorstroming van je levensenergie te stimuleren. (voeten, handen & hoofdhuid)

Uitgebreide intuïtieve rugmassage, om tenslotte in alle rust te eindigen met een voetmassage.

Duur 1h.15 € 99

Koop het kaartenset erbij om thuis tot rust te komen, bij deze massage ontvang je 10% op het set.

Body, mind & soul

“In Balans”

Mens sana in corpore sano

Op deze pagina stel ik o.a mijn eigen “light massage” voor,  maar ook massage met een sprankeltje energie.

Energetisch masseren klinkt voor sommige mensen spiritueel, maar na veel ervaring met masseren voel je gewoon dat het lichaam indien het daarvoor openstaat veel meer kan ontvangen en geven.

Bij al deze massages staat  energie erg centraal, ik werk dan ook graag met kristallen om alles in het lichaam goed te laten stromen.

Hoe kunnen we meer balans vinden in onze emoties, onze gedachten en ons leven? Vanuit holistische visie ben je een eenheid en heb je meerdere lichamen.

Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Gecombineerd met IET healing (Stevan J. Thayer is de  grondlegger van de  Integrated Energy Therapy®.  Zijn missie is: ‘Heal the world one-heart-at-a-time’°. IET is een bijzondere en krachtige energiebehandeling, waarbij blokkades en klachten op lichamelijk, emotioneel, mentaal niveau worden verholpen met behulp van energie.

 

Bij deze massage werk ik helemaal met veel diepgang vanuit mijn gevoel en geef ik ook meer aandacht wat er via mijn intuïtie binnenkomt. Dit gecombineerd met healing, wat werkt op het zelfhelend vermogen in ons lichaam.

Je voelt warmte, ziet kleuren en je ervaart het als een subtiele healing.

Deze massage duur 1h.30  € 122

Laat je onderdompelen in de magie van mijn handen.

Een mooie en pure beleving - Kom volledig in contact met je pure zelf.

Je voelt alles weer stromen doorheen je lichaam, een voel van vrijheid.