Feel Good Workshops

Welkom op de pagina; op deze pagina deel ik graag mijn “Feel Good workshops”.

Zie het als een moment van ontspanning, even uit je hoofd en genieten. 

Na mijn jarenlange ervaring in het geven van yoga lessen, merk ik dat ik op een punt ben gekomen dat ik meer persoonlijke workshops wil geven. 

Het is gegroeid vanuit een klein zaadje en ik merk dat ik zo meer persoonlijk advies kan geven.

Hier vindt je dan ook mijn aanbod.

Workshop Moodboard

Het maken van een moodboard

 

Een moodboard is een verzameling van inspiratie over een bepaald thema wat in een collage verwerkt wordt. Je kunt een persoonlijk moodboard maken over je werk, jezelf, liefdesleven, een droom of over elk gewenst thema.

Het is een creatieve en leuke manier om je verlangen helder te krijgen en te verwezenlijken. Je maakt verbinding met een positieve mindset, zodat alles mogelijk is. We gaan aan de slag met mooie foto’s, quotes, kleuren, sfeerbeelden enz..
Dit kan je op een A4 papier toepassen, maar wat ook leuk en bijzonder is, is het maken van een moodboard op doek, zo ga je eerst met kleuren aan de slag en kan je nadien op doek verder met je plaatjes.

Voordelen:
*je gaat even uit je hoofd
*geeft een positief gevoel
*doelen manifesteren
*geen vervelende gedachten
*een gezellig uitje

 

Alles wat je aandacht geeft groeit. Breng je aandacht naar wat je wenst.

 

 

 

Praktisch
Het vinden van juiste datums is moeilijk, vandaar ik jullie graag uitnodig op afspraak.
Breng gerust een vriendin, je zus, collega mee.
Maximum 4 personen, een avond of een zaterdag namiddag of een zondag is mogelijk.

We starten deze workshop met een meditatie; even naar binnen keren om de juiste intenties te voelen en ze naderhand uit te werken.

Contactgegevens: mail isabelle@naturelle.be of contacteer mij via Naturelle.

Duurtijd 3h. – €50
(alle materialen voorzie ik en natuurlijk ook een drankje en wat lekkers)