Gelaatsverzorging

 

Gelaatsverzorging

Mijn passie is nog steeds het geven van een aangepaste gelaatsverzorging. Elke huid is anders, daardoor werk ik graag volledig aangepast op het moment. We kijken naar de huid, en vandaar uit pas ik de gelaatsverzorging aan.

De huid is ons grootste orgaan, dus we gaan het met de grootste zorg behandelen.

Hieronder lees je mijn twee merken waar ik mee werk. Het zijn Franse merken en komen beide uit hetzelfde huis. 

Elke gelaatsverzorging omvat een grondige reiniging, epilatie van wenkbrauwen en/of bovenlip, uitgebreide massage van gelaat, hals en decolleté, masker en naverzorging. Huidadvies op maat.

*Sothys – Heldere ster.

Al meer dan 60 jaar eenzelfde passie voor perfectie, eenzelfde zoektocht naar de globale schoonheid die vrouwen en mannen kunnen betrachten via welzijn en efficiëntie. “La Maison Sothys”, een ultragespecialiseerde signatuur, onderscheidt zich sinds de oprichting van het huis door een buitengewone inzet in onderzoek en innovatie, en profileert zich als een erkende houder van een avant-gardistische esthetische expertise.

 *Seizoensgelaatsverzorging met telkens andere fruitextracten

           *Organics puur natuur (alle ingrediënten komen uit de tuinen van Sothys)(Elke gelaatsverzorging omvat een grondige reiniging, epilatie van wenkbrauwen en/of bovenlip, uitgebreide massage van gelaat, hals en decolleté, masker en naverzorging. Huidadvies op maat).

huidverzorging is belangrijk voor je huidconditie


gelaatsverzorging

*Bernard Cassière – Alternatieve Schoonheid

Een familiaal cosmeticamerk, 100% Frans (Corrèze) dat authenticiteit en natuurlijke schoonheid combineert met exceptionele natuurlijke producten en verzorgingsprotocollen, voor het bevorderen van een harmonieuze samenhang met de natuur.

​Beauty by nature

ONZE VISIE:

Omdat wij nog steeds overtuigd zijn dat schoonheid meer is dan simpelweg « uiterlijk », dat schoonheid zich meer definieert als een zoektocht naar zingeving waarin mens en natuur noodzakelijkerwijs afhankelijk zijn van elkaar.

We halen inspiratie uit het beste wat de natuur ons kan bieden en
wij engageren ons tot een weloverwogen en verantwoord gebruik van haar bronnen .

 

*Muesli

Voor de gevoelige huid

De Nutri-Sensibilité-serie met muesli kalmeert de huid en bevat probiotica om de balans te herstellen. De toegevoegde honing komt uit onze bijenkorven uit de Corrèze. Honing heeft een voedende werking.

*Spirulina 

De SPIRULINA pro-aginglijn van Bernard Cassière is rijk aan natuurlijke ingrediënten van spirulina (een alg), bruin zeewier, vlinderboomextracten en peptiden. Deze serie is ontwikkeld omdat het imago van vrouwen in de loop der jaren veranderd is. Tegenwoordig kun je er op élke leeftijd goed uitzien. Deze Spirulina-lijn met natuurlijke ingrediënten helpt daarbij.
Daarnaast beschermen de producten tegen het schadelijke HEV-licht: het blauwe licht van beeldschermen. Ook zijn de verpakkingen herbruikbaar en daardoor milieuvriendelijk.

 
 

Keep calm and get a Facial!