Gelaatsverzorging

Mijn passie is nog steeds het geven van een aangepaste gelaatsverzorging. Elke huid is anders, daardoor werk ik graag volledig aangepast op het moment. We kijken naar de huid, en vandaar uit pas ik de gelaatsverzorging aan.

De huid is ons grootste orgaan, dus we gaan het met de grootste zorg behandelen.

Uit mijn ervaring stel ik graag de gepaste verzorging voor tijdens de behandeling. Dan zie ik de huid en kan ik helemaal op maat werken.

Elke huid heeft iets anders nodig, en elk seizoen is onze huid anders waardoor er andere behoeften aangevuld kunnen worden.

Elke verzorging omvat een grondige reiniging, epilatie van wenkbrauwen en/of bovenlip, uitgebreide massage van gelaat, hals en decolleté, masker en naverzorging.

Huidadvies op maat.

Ik werk bij elke behandeling volledig op mijn gevoel wat wil zeggen dat elke behandeling anders zal zijn. Vanuit mijn passie voor masseren werk ik op diepe ontspanning gecombineerd met een zachte healing, wat een bijzonder gevoel kan geven.

“Ik ga helemaal als een ander mens naar buiten hoor ik vaak”. “Een behandeling is meer dan huidverzorging alleen”.

Puur genieten.

Kom langs en ontdek het zelf.

Graag meer info over de gelaatsverzorgingen neem gerust telefonisch contact op. Ik help u graag verder.

 

Wat meer uitleg over mijn gekozen merk. Sothys de heldere ster, toen ik mijn salon startte ben ik ermee begonnen. Tijdens mijn jaren heb ik hier en daar iets anders geprobeerd maar nu werk ik ondertussen trouw terug met het merk. Het straalt klasse uit, het doet wat het beloofd en ja het voelt vooral goed en het is erg fijn om ermee te werken. Het is al meer dan 70 jaar een exclusief professioneel merk.

Het bijzondere aan het merk is dat ze zelf een tuin hebben waar ze hun werkstoffen plukken en zo verwerken.

Les Jardins Sothys™, opgericht in 2007, zijn een beschermde plantentuin in Auriac, in de Corrèze, vlakbij de Cantal in een beschermd Natura 2000-gebied. Les Jardins Sothys™, gelegen in het geboortegrond van de familie Mas, versterken de plantenwereld; ze zijn de inspiratiebron en de creatiebron voor de cosmeticaproducten van Sothys

Natuur - Kunst & Schoonheid