Holistic

“In Balans”

Mens sana in corpore sano

 

“Light” Massage

Masseren is na al die jaren nog steeds mijn passie, daardoor is mijn inspiratie gegroeid.

Omdat je meer voelt en merkt dat alles in verbinding staat.

Lichaam & geest hangen samen.

Hoe kunnen we meer balans vinden in onze emoties, onze gedachten en ons leven, vanuit Holistische kijk.

(Want, volgens de holistische visie ben je een eenheid: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.)

Gecombineerd met de IET healing is deze massge veel diepgaander.

Alles is energie.

The soul always knows what to do to heal itself. The challange is to silence the mind.

Ons lichaam bestaat uit verschillende lagen, fysiek, etherisch, mentaal en spiritueel.

Bij deze massage werk ik helemaal vanuit mijn gevoel en geef ik ook meer aandacht aan wat er via mijn intuïtie binnenkomt. Dit gecombineerd met healing, wat werkt op het zelfhelend vermogen in ons lichaam.  Waardoor je dit kan ervaren als een subtiele healing.

Een mooie en pure beleving – kom volledig in contact met je pure zelf.

IET®

Naast healing, loslaten en genezen, helpt IET® ook bij het verbinding maken met je Zielsdoel en je Hartverlangens.

Integrated Energy Therapy® (IET) is de nieuwe generatie energiewerk, ontwikkeld door Stevan J. Thayer, onder andere Reiki Master en de oprichter van the Center of Being (1989).  Het is een bijzonder krachtige en praktische manier om met engelen te werken en een volledig Healingsysteem waarmee je je leven op alle niveaus kunt helen. 

Binnen IET® werken we met het integratiekanaal. Door middel van dit energiekanaal wordt de energie van het celgeheugen van het lichaam in evenwicht gebracht. Als behandelaar geef je uitleg over de energiestroom, behandel je het energetisch lichaam en ondersteun je de klanten in het zelfhelend proces.

IET® helpt bij het loslaten van blokkades en trauma’s en negatieve gedachten die in het cellulair geheugen opgeslagen zijn, deze emoties worden vervangen door hun positieve tegenhanger. Een behandeling kan 24 uur tot een week nawerken.

Wil je oude pijnen, problemen, frustraties en blokkades op een zachte en snelle manier loslaten, zonder dat je het allemaal opnieuw moet doorleven, dan zijn I.E.T-sessies wellicht ook voor jou dé oplossing. We starten altijd op het niveau Intermediate en desgewenst kun je daarna Advanced Sessies volgen.

IET® stelt geen diagnose. en is niet bedoeld om de traditionele medische benaderingen te vervangen. Als IET-behandelaar behandelen we het energetisch lichaam en ondersteunen we de klant hiermee in het zelfhelend proces.

Neem contact op voor meer informatie of voor een afspraak.