Holistische schoonheid

DELEN
DELEN
DELEN
DELEN
DELEN

Mens sana in corpore sano

Deze mooie spreuk past helemaal bij mijn visie die ik graag meer ga gebruiken bij Naturelle.

Mijn passie zit in het geven van alle behandelingen vanuit mijn gevoel en vooral ook vanuit mijn hart! Masseren is mijn passie en daar biedt ik extra keuze aan, om op die manier je lichaam en geest in balans te brengen.

Laat mijn aanbod jullie inspireren en kies de meest gepaste behandeling die voor jou goed voelt.

Tips of advies nodig, of twijfel je, neem gewoon telefonisch contact op en dan kunnen we het samen even bespreken. Ik geef enkel behandelingen 1 op 1.

Het is bijzonder als je weet dat alles met elkaar verbonden is.

Alles om je heen, alles in jezelf, is energie en energie verbindt.

Het geheel is een systeem, en in een systeem is alles met elkaar verbonden. Na jarenlange ervaring is dit een fijn gevoel om meer vanuit Holistisch gevoel te werken. Je merkt gewoon dat er meer is en dat je veel meer bereikt door dit toe te passen!

Het gebruik van kleine crystal tools, aromatherapie, beleving geven hierdoor de behandelingen nog een extra dimensie. Ook zijn kleuren en geuren met elkaar verbonden, je kiest altijd intuïtief en soms ben je verrast door de uitkomst die meestal klopt wat je op dat moment nodig hebt.

Laat ons zeggen dat het meer werken is omdat je meer met energie gaat werken, en daardoor gaat alles in je lichaam meer stromen. Een fijn voorbeeld is als je ergens in een ruimte binnenkomt waar spanning hangt je dat dadelijk voelt, stap je dan een ruimte binnen waar iedereen aan het lachen is ga je dadelijk voelen dat de energie in die ruimte helemaal anders is.

Vandaar ik graag kies om meer dimensie in mijn behandelingen te brengen door het gebruik van kleine extra’s. Ook ga je meer en dieper ontspannen, waardoor je lichaam anders gaat reageren. Hierdoor gaat je zelfhelend vermogen van je lichaam werken wat een tal van voordelen heeft.

Dus als je we lichaam & geest in balans brengen: ontstaat een mooie Harmonie tussen lichaam & geest, wat een sterke helende werking met zich mee brengt.

Tip: geniet van één van de fijne behandelingen en kom zo in balans.

Isabelle

Lees ook