“Ga uit je hoofd en voel”

DELEN
DELEN
DELEN
DELEN
DELEN

“Get out of your head and feel.”

Mijn creatief proces, was in feite eerst het willen schrijven van een boek, een boek met handvaten waar iedereen mee aan de slag kan in zijn dagelijkse leven. Vanuit mijn eigen verleden, wilde ik delen waar ik “mijn” kracht vond om toch met een positief doel verder te gaan.

Dit was zeker niet gemakkelijk als je broer sterft en je 4 weken nadien trouwt. Hoe ga je dan verder met de juiste mindset. Maar ik heb durven voelen, durven ervaren en mogen genieten van wat er wel al aanwezig is in onszelf. 

Het is durven stilstaan.

Toen zag ik iets van een kaartenset, ja, dat wordt het een set kaarten waar mensen thuis mee aan de slag kunnen. Dat inspireerde mij wel om dat ik zelf al even yoga geef en werk met kaarten op het einde van de les. Meestal trek je toch de kaart die je op dat moment het meeste nodig hebt.

Het zijn 36 kaarten die zorgen voor balans, energie, positiviteit en de kracht in jezelf ontdekken.

6 pijlers die centraal staan om zo in contact te komen met jezelf aan de hand van inzichten. Positieve affirmaties om je kracht te geven, quotes om inzicht te geven in het moment.

Je ontdekt de ware kracht in jezelf.

Zie het als een helende reis naar binnen.

“Ga uit je hoofd en voel!”

Voor iedereen die opzoek is naar de mooie stilte in zichzelf, ook voor coaches, mensen die yoga geven. Maar vooral voor mensen thuis die elke dag eraan herinnert willen worden dat we alles al in ons hebben, dat we enkel de tijd hoeven te nemen om daar eens bij stil te staan.

Stil staan – voelen – ervaren – genieten van wat er is!

 

Lees ook