Relax massage

Relax the muscles & works anti-stress

*Rugmassage 

Spanningen in je rug, dan is deze ontspannende uitgebreide relaxmassage van nek, rug, schouders, armen en handen de ideale oplossing.

Duur 30min.  € 35.00
 

*Stevige achterkantmassage van rug, onder- en bovenbenen

 

Deze relaxmassage geeft een totale ontspanning aan de volledige achterzijde van het lichaam.  Nadien ben je helemaal herboren……

Duur 45 min.  € 46.50

 

*Rugmassage en voet massage

We starten eerst met een rustige voetmassage om volledig te ontspannen door de reflexpuntjes, om dan af te sluiten met de uitgebreide massage van nek, rug, schouders, armen en handen

Duur 40 minuten € 42.00

*Hot Stone Massage op de volledige achterzijde van het lichaam

Deze massage met warme basaltstenen werkt heerlijk ontspannend. De warmte dringt diep door in spieren en botten. Hierdoor lossen vermoeidheid en spanningen op. Ideaal bij rugpijn, gewichtpijn… werkt ook ontgiftend en helend. We starten eerst de massage met warme olie en zachte handgrepen.

Gevolgd door de basaltstenen voor een diepe ontspanning.

Duur 45 min. € 49.00

Touch the body, Heal the mind, Calm the spirit

Happiness Crystal ritueel

Deze massage geeft een balans tussen lichaam & geest. Het geef op een zachte manier ontspanning door de combinatie van de olie en
de gebruikte edelstenen.
We starten met een Touch van edelstenen op de rug, tijdens dit moment gaat je lichaam ontspannen, opladen en eventueel loslaten wat nodig is.
Tijdens dit moment geef ik een voet en hoofdhuidmassage.

Om nadien te eindigen met een rustige massage van de volledige achterzijde van het lichaam.
Gecombineerd met zachte edelstenen of Crystals.

Duur 50 min. € 62.00

Meridaan massage op de rug

Door de gebruikte handgrepen in combinatie met olie geeft deze massage een fijne stroming van je energie doorheen je lichaam. We masseren op meridiaanbanen of energie lijnen.

Werking op je lichaam: lichter, soepeler en flexibel.

Verlicht rug, nek-en schouderpijnen. 

Rug 40 min. €45

Bent u echter opzoek naar een relaxmassage die u volledig terug In balans brengt neem dan een kijkje onder Holistic daar vindt u meer massage’s die op de totaliteit van lichaam & geest gaan werken.
relaxmassage