Relax massage

Puur genieten van een moment rust, je lichaam even terug de kracht geven. Deze massages werken met name op de spieren in het lichaam soepel te houden. Hier werk ik vanuit mijn gevoel en voel ik vooral waar het lichaam het meeste vast zit en waar het nodig is om ontspanning te geven. 

“Ik kom liever naar hier voor een massage dan naar de kine”.

"Deze massage geeft net wat ik nodig heb".

*Rugmassage 

Spanningen in je rug, dan is deze ontspannende uitgebreide relaxmassage van nek, rug, schouders, armen en handen de ideale oplossing.

Duur 30min.  € 35.00
 

*Stevige achterkantmassage van rug, onder- en bovenbenen

 

Deze relaxmassage geeft een totale ontspanning aan de volledige achterzijde van het lichaam.  Nadien ben je helemaal herboren……

Duur 45 min.  € 46.50

 

*Rugmassage en voet massage

We starten eerst met een rustige voetmassage om volledig te ontspannen door de reflexpuntjes, om dan af te sluiten met de uitgebreide massage van nek, rug, schouders, armen en handen

Duur 40 minuten € 44.00

*Hot Stone Massage op de volledige achterzijde van het lichaam

Deze massage met warme basaltstenen werkt heerlijk ontspannend. De warmte dringt diep door in spieren en botten. Hierdoor lossen vermoeidheid en spanningen op. Ideaal bij rugpijn, gewichtpijn… werkt ook ontgiftend en helend. We starten eerst de massage met warme olie en zachte handgrepen.

Gevolgd door de basaltstenen voor een diepe ontspanning.

Duur 45 min. € 50.00

Ontspan, adem, geniet en laat los. Zo kom je terug in voeling met je lichaam.
relaxmassage